Min:
Max:
KLEIN whisk with spatula in display box 4 mix colours Q.b.

KLEIN whisk with spatula in display box 4 mix colours Q.b.

LEK 1,200 -40% LEK 720
LOFT rectangular teabag box with bamboo lid Q.B.

LOFT rectangular teabag box with bamboo lid Q.B.

LEK 1,700 -40% LEK 1,020
LOFT square biscuits box with bamboo lid Q.B.

LOFT square biscuits box with bamboo lid Q.B.

LEK 2,000 -40% LEK 1,200
LOFT round coffee canister with bamboo lid

LOFT round coffee canister with bamboo lid

LEK 1,700 -40% LEK 1,020
LOFT round sugar canister with bamboo lid Q.B.

LOFT round sugar canister with bamboo lid Q.B.

LEK 1,700 -40% LEK 1,020
LOFT square coffee canister with bamboo lid Q.B.

LOFT square coffee canister with bamboo lid Q.B.

LEK 1,700 -40% LEK 1,020
LOFT cylindric potatoes box with bamboo lid Q.B.

LOFT cylindric potatoes box with bamboo lid Q.B.

LEK 3,000 -40% LEK 1,800
LOFT cylinder garlic-onion box with bamboo lid Q.B.

LOFT cylinder garlic-onion box with bamboo lid Q.B.

LEK 1,100 -40% LEK 660
FILING beech tree wood spatula with black painted metal handle

FILING Shpatull me dru ahu dhe dorezë metalike të lyer me ngjyrë të zezë

LEK 1,200 -40% LEK 720
FILING beech tree wood slotted spatula with black painted metal handle

FILING beech tree wood slotted spatula with black painted metal handle

LEK 1,200 -40% LEK 720
Olive ash cutting board AMEDEO LUI in gift box

Olive ash cutting board AMEDEO LUI in gift box

LEK 9,000 -40% LEK 5,400
FILING beech tree wood Fork with black painted metal handle

FILING beech tree wood Fork with black painted metal handle

LEK 1,200 -40% LEK 720
Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë