Kjo politikë e privatësisë do të shpjegojë se si organizata jonë përdor të dhënat personale që mbledhim nga ju kur përdorni faqen tonë të internetit.
Temat:
 • Çfarë të dhënash mbledhim?
 • Si i mbledhim të dhënat tuaja?
 • Si do t'i përdorim të dhënat tuaja?
 • Si i ruajmë të dhënat tuaja?
 • Marketingu
 • Cilat janë të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave?
 • Çfarë janë cookies?
 • Si i përdorim cookies?
 • What types of cookies do we use?
 • Çfarë lloje të cookie-ve përdorim?
 • Politikat e privatësisë së faqeve të tjera të internetit
 • Ndryshime në politikën tonë të privatësisë
 • Si të na kontaktoni
 • Si të kontaktoni autoritetet përkatëse

ÇFARË TË DHËNASH MBLEDHIM?
BYBEST.SHOP mbledh të dhënat e mëposhtme:
 • Informacion personal identifikues (Emri, adresa e emailit, numri i telefonit, adresa e transportit.)
 • Numri i porosive

SI I MBLIDHIM TË DHËNAT TUAJA?
BYBEST.SHOP ruan shumicën e të dhënave që ju ndani gjatë kohës që:
 • Regjistroheni në faqen BYBEST.SHOP ose bëni një porosi për ndonjë nga produktet ose shërbimet tona.
 • Plotësoni vullnetarisht një anketë me klientët ose jepni komente për cilindo nga tabelat tona të mesazheve ose me email.
 • Përdorni ose shikoni faqen tonë të internetit nëpërmjet cookies të shfletuesit (browser) tuaj.

SI DO TË PËRDORIM TË DHËNAT TUAJA?
Kompania jonë mbledh të dhënat tuaja në mënyrë që ne të mund të:
 • Procesojë porosinë tuaj ose menaxhojë llogarinë tuaj.
 • Ju dërgon email me oferta speciale për produkte dhe shërbime të tjera që mendojmë se mund t'ju pëlqejnë.
Nëse jeni dakord, kompania jonë do të ndajë të dhënat tuaja me kompanitë tona partnere në mënyrë që ata t'ju ofrojnë produktet dhe shërbimet e tyre.

SI I RUAJMË TË DHËNAT TUAJA?

BYBEST.SHOP ruan në mënyrë të sigurt të dhënat tuaja në Amazon Web Services.

MARKETINGU
Kompania jonë dëshiron t'ju dërgojë informacione rreth produkteve dhe shërbimeve tona që ne mendojmë se mund t'ju pëlqejnë. Nëse keni rënë dakord të merrni emaile të tilla, gjithmonë mund të tërhiqeni në një datë të mëvonshme. Ju keni të drejtë në çdo kohë të ndaloni BYBEST.SHOP të kontaktojë me ju për qëllime marketingu. Nëse nuk dëshironi më të kontaktoheni për qëllime marketingu, ju lutemi klikoni këtu.

CILAT JANË TË DREJTAT TUAJA PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE?
BYBEST.SHOP dëshiron të sigurohet që ju jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtë për sa vijon:
 • E drejta për korrigjim – Ju keni të drejtën të kërkoni që Kompania jonë të korrigjojë çdo informacion që mendoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni nga Kompania jonë të plotësojë informacionin që ju besoni se është i paplotë.
 • E drejta për të kufizuar përpunimin – Ju keni të drejtë të kërkoni që Kompania jonë të kufizojë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.
 • E drejta për të kundërshtuar përpunimin – Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale nga Kompania jonë, në kushte të caktuara.
 • E drejta për transportueshmëri të të dhënave – Ju keni të drejtë të kërkoni që kompania jonë t'i transferojë të dhënat që kemi mbledhur te një organizatë tjetër, ose drejtpërdrejt tek ju, në kushte të caktuara.
Nëse bëni një kërkesë, ne kemi një muaj kohë për t'ju përgjigjur. Nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni në emailin tonë:
Na dërgoni email në: customerservice@bybest.shop
Na telefononi: +355693561111

COOKIES
Cookies janë skedarë teksti të vendosura në kompjuterin tuaj për të mbledhur informacionin standard të regjistrit të internetit dhe informacionin e sjelljes së vizitorëve. Kur vizitoni faqet tona të internetit, ne mund të mbledhim informacion nga ju automatikisht përmes cookies ose teknologjive të ngjashme
Për më shumë informacion, vizitoni allaboutcookies.org.

SI TË PËRDORIM COOKIES?
Kompania jonë përdor cookies në një sërë mënyrash për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit, duke përfshirë:
 • Duke ju mbajtur të loguar/kycur
 • Të kuptojmë se si e përdorni faqen tonë të internetit

CILAT LLOJ TË COOKIE NE PËRDORIM?
Ekzistojnë një numër i llojeve të ndryshme të cookie-ve, megjithatë, faqja jonë e internetit përdor:
 • (Functionality) Funksionale – Kompania jonë i përdor këto skedarë cookie në mënyrë që ne t'ju njohim në faqen tonë të internetit dhe të kujtojmë preferencat tuaja të zgjedhura më parë. Këto mund të përfshijnë gjuhën që preferoni dhe vendndodhjen në të cilën jeni. Përdoret një përzierje e kukit të palës së parë dhe të palës së tretë.
 • (Advertising) Reklamimi – Kompania jonë i përdor këto cookie për të mbledhur informacion në lidhje me vizitën tuaj në faqen tonë të internetit, përmbajtjen që keni parë, lidhjet që keni ndjekur dhe informacione në lidhje me shfletuesin, pajisjen dhe adresën tuaj IP. Kompania jonë ndonjëherë ndan disa aspekte të kufizuara të këtyre të dhënave me palët e treta për qëllime reklamimi. Ne gjithashtu mund të ndajmë të dhëna në internet të mbledhura përmes cookies me partnerët tanë reklamues. Kjo do të thotë që kur vizitoni një uebsajt tjetër, mund t'ju shfaqen reklama bazuar në modelet tuaja të shfletimit në faqen tonë të internetit.

SI TË MENAXHONI COOKIES?
Mund ta vendosni shfletuesin (browser-in) tuaj që të mos pranojë skedarë skedarësh dhe faqja e mësipërme e internetit ju tregon se si të hiqni skedarët e skedarëve nga shfletuesi juaj. Megjithatë, në disa raste, disa nga veçoritë e faqes sonë të internetit mund të mos funksionojnë si rezultat.

PRIVATËSIA POLITIKAT E FAQEVE TË TJERA
Faqja e internetit BYBEST.SHOP përmban lidhje me faqet e tjera të internetit. Politika jonë e privatësisë zbatohet vetëm për faqen tonë të internetit, kështu që nëse klikoni në një lidhje në një uebsajt tjetër, duhet të lexoni politikën e tyre të privatësisë.

NDRYSHIMET NË POLITIKËN TONË TË PRIVATËSISË
BYBEST.SHOP e mban politikën e saj të privatësisë nën shqyrtim të rregullt dhe vendos çdo përditësim në këtë faqe interneti. Kjo politikë e privatësisë u përditësua për herë të fundit më 16 shkurt 2022.

SI TË KONTAKTONI?
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me politikën e privatësisë së BYBEST.SHOP, të dhënat që ne mbajmë për ju, ose nëse dëshironi të ushtroni një nga të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.
Na dërgoni email në: customerservice@bybest.shop
Na telefononi: +355693561111

SI TË KONTAKTOJMË AUTORITETIN E PËRSHTATSHËM?
Nëse dëshironi të raportoni një ankesë ose nëse mendoni se BYBEST.SHOP nuk e ka trajtuar shqetësimin tuaj në mënyrë të kënaqshme, mund të kontaktoni Zyrën e Komisionerit të Informacionit.
Email: customerservice@bybest.shop
Tel: +355693561111
Address: Metropol - Qendra Tregtare, Rruga "Sami Frashëri", Tiranë, Shqipëri

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë