Min:
Max:
Set prej pambuku për të sapolindurit

Set me 2 Pjesë

LEK 3,629 -30% LEK 2,540
Kostum me streç të porsalindur

Set me 2 pjesë

LEK 3,629 -30% LEK 2,540
Kostum streç për të porsalindur

Set me 2 pjesë

LEK 3,629 -30% LEK 2,540
Kostum pambuku për të sapolindurit

Set me 2 pjesë

LEK 3,629 -30% LEK 2,540
Rroba banje me një copë të porsalindur

Rroba banje për të porsalindur

LEK 2,705 -30% LEK 1,894
Pako me 2 kostume për të porsalindur

VESHJE PLAZHI PËR BEBE

LEK 3,101 -30% LEK 2,171
Rroba banjo njëpjesëshe për të porsalindur

Rroba banjo - rozë

LEK 3,101 -30% LEK 2,171
UNDERWEAR:T-SHIRTS AND BODIES

TRUPORE

LEK 1,781 -30% LEK 1,247
UNDERWEAR:T-SHIRTS AND BODIES

TRUPORE

LEK 1,781 -30% LEK 1,247
BABY LONG/SHORT PYJAMAS

ROMPERSUIT

LEK 1,979 -30% LEK 1,385
BABY LONG/SHORT PYJAMAS

PIZHAMA

LEK 3,101 -30% LEK 2,171
BABY LONG/SHORT PYJAMAS

ROMPERSUT

LEK 2,903 -20% LEK 2,322
UNDERWEAR:T-SHIRTS AND BODIES

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
UNDERWEAR:T-SHIRTS AND BODIES

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
UNDERWEAR:T-SHIRTS AND BODIES

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
AKSESORË PËR FËMIJË

PESHQIR BANJOR PELHURE TERRY

LEK 2,969 -20% LEK 2,375
AKSESORË PËR FËMIJË

ÇANTË

LEK 5,147 -20% LEK 4,118
TË BRENDSHME: BLUZA DHE TRUPORE

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
TË BRENDSHME: BLUZA DHE TRUPORE

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
TË BRENDSHME: BLUZA DHE TRUPORE

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
BABY BIB

GUSHORE

LEK 1,979 -20% LEK 1,583
TË BRENDSHME: BLUZË DHE TRUPORE

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
TË BRENDSHME: BLUZË DHE TRUPORE

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
TË BRENDSHME: BLUZË DHE TRUPORE

TRUPORE

LEK 2,309 -30% LEK 1,616
BLUZË PËR FËMIJË

BLUZË

LEK 1,781 -30% LEK 1,247
BLUZË PËR FËMIJË

BLUZË

LEK 1,781 -30% LEK 1,247
BLUZË PËR FËMIJË

KËMISHË

LEK 2,309 -20% LEK 1,847
BABY SUITS

SET ME  DY PJESE

LEK 2,705 -30% LEK 1,893
BABY SUITS

SET ME  DY PJESE

LEK 3,629 -30% LEK 2,540
Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë