Çmimet e publikuara në faqe janë në Lekë (ALL) dhe Euro (EUR).

Faturat e porosive janë në Lekë (ALL) (shuma do të konvertohet në bazë të kursit të këmbimit të Bankës së Shqipërisë).
BY BEST fton klientët të kontaktojnë bankën e tyre për të kërkuar informacion të detajuar mbi kursin e këmbimit dhe tarifat bankare në lidhje me transaksionin e tyre.
Çmimet nuk përfshijnë taksat e importit, të cilat duhet të paguhen me momentin e dorëzimit.

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë