DËRGESAT & KOSTOT
Dorëzimi do të bëhet brenda afatit prej 2-3 ditësh pas konfirmimit të porosisë. Klienti duhet të vendosë informacionin e saktë për marrjen dhe dorëzimin e porosisë. ByBest.shop nuk është përgjegjës për pasojat e ngjarjeve që janë përtej kontrollit të tij, si:
  • forca madhore
  • ngjarjet që varen nga ofruesi i transportit, i cili do të vononte ose të ndalonte shpërndarjen e produkteve të porositura

Dorëzimi do të bëhet në adresën që klienti do të deklarojë sipas mundësive të mëposhtme:

SRANDARTI I DËRGIMIT TË POROSIVE:
Kostoja e transportit është 150 ALL / Porositë brenda qytetit të Tiranës dhe 330 ALL/porosi në të gjitha rrethet e Shqipërisë. Kostoja e transportit në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut është 5-7 EUR/porosi. Gjithashtu ne ofrojme dergesa të shpejta për porositë brenda territorit te Shqiperisë. Kostoja e transportit është 500 ALL / Porositë brenda qytetit të Tiranës dhe 700 ALL/porosi në të gjitha rrethet e Shqipërisë dhe sherbimi do te ofrohet nga ora 9:00 deri ne oren 20:00. Koha per te derguar porosite brenda qytetit te Tiranes do te jete 3-4 ore ndersa per porosite jashte qyetetit te Tiranes do te jete deri ne 12 ore. Ofruesi ynë i transportit do të kontaktojë klientin në ditën e dorëzimit të porosisë për të konfirmuar kohën dhe vendin e dorëzimit. Klienti duhet të kontrollojë produktet e dorëzuara nga transportuesi dhe nëse ai vëren se produktet mungojnë ose dëmtohen, klienti duhet të dërgojë postë për të orders@bybest.shop ku për të përshkruar të gjitha vërejtjet. Këto vërejtje duhet të jenë të qarta (përcaktimi i dëmeve) në mënyrë që të merren parasysh nga më të mirat për zëvendësimin e produktit. Emaili duhet gjithashtu të shoqërohet me fotografi të produktit së bashku me dokumentin zyrtar të blerjes së sendit (kupon tatimor). Ky njoftim duhet të dërgohet brenda ditës që është marrë porosia. 

DORËZIMI I DHURATAVE:
Blerësi do të jetë në gjendje të vendosë një porosi dhe ta dërgojë atë si një dhuratë për një palë të tretë. Kur porosia është për një dhuratë, klienti mund të bëjë pagesën nga numrat e llogarisë, ose me kartë krediti / debiti. Komentet përkatëse janë vendosur në porosi. Gjithashtu, blerësi ka të drejtë të kërkojë vendosjen e një dedikimi të personalizuar.Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë