PYETJE TË SHPESHTA

 • SI TË KONTAKTOJ SHËRBIMIN E KLIENTIT?
  Shërbimi ynë ndaj klientit është gjithmonë i disponueshëm për t'ju ndihmuar.
  Detajet e kontaktit janë si më poshtë:
  Telefon: +355 68 805 2000
  Shërbimi ndaj klientit: customerservice@bybest.shop

 • A JANË AUTENTIKË ARTIKUJT E SHITUR NË KËTË FAQE?
  By Best është një shitës i autorizuar për të gjitha markat e pranishme në e-commerce dhe në dyqanet tona

 • A SHTOHEN SËRISH ARTIKUJT E SHITUR?
  ByBest e-commerce pasqyron disponueshmërinë aktuale të artikujve në magazinat dhe dyqanet tona. Nëse një madhësi nuk është më e disponueshme, do të thotë se është shitur. Fatkeqësisht, ne nuk jemi në gjendje të parashikojmë nëse një artikull do të furnizohet më vonë gjatë sezonit.
  Ne ju rekomandojmë që të kontrolloni periodikisht faqen e artikullit ose koleksionin për disponueshmërinë e madhësisë së re ose ta shtoni artikullin në listën tuaj të dëshirave për të kontrolluar lehtësisht statusin e tij.

 • KUR DO TË DËGOHET POROSIA IME?
  Artikujt e disponueshëm do të dërgohen brenda 1-2 ditëve të punës (e hënë-e premte) pas përfundimit të porosisë. Gjatë shitjeve ose promocioneve speciale, kohët e përpunimit mund të zgjasin më shumë.
   
 • SA ËSHTË KOSTOMJA E DERGIMIT?
  Metoda dhe kostoja e transportit ndryshojnë në varësi të vendit të zgjedhur të transportit. Në faqen DËRGESAT DHE TARIFAT, ju mund të gjeni të gjithë informacionin përkatës duke zgjedhur vendin e dëshiruar të transportit në krye të faqes.  

 • A MUND TË ANULOJ NJË POROSI?
  Vetëm porositë që nuk janë përpunuar mund të anulohen.
  Për të kërkuar anulimin e porosisë, ju lutemi shkoni te porosia juaj e statusit.
  Nëse është e mundur të anuloni porosinë, do të shihni butonin ANULO POROSI.
  Për më shumë informacion, kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit në emailin e mëposhtëm: customerservice@bybest.shop

 • SI MUND TË NJOFTOHEM PËR PROMOCIONET?
  Regjistrohu në FORMËN NË FUND TË FAQES për të marrë email për të gjitha tendencat më të fundit, ardhjet e reja, ofertat ekskluzive, ngjarjet speciale dhe promovimet.
Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë