Unaza Harmonia cocktail
Unaza Harmonia cocktail
Unaza Harmonia cocktail
Unaza Harmonia cocktail

Unaza Harmonia cocktail

Kristal me përmasa të mëdha, të bardhë, fund metalik të përzierë

Marka: Swarovski
LEK 11,500 - LEK 12,500 LEK 23,000 - LEK 25,000 -50%
Perfito 230 Pikë By Best
Masa
Guida e përmasave
×
Swarovski size 50 52 55 58 60
Diameter (mm) 15.75 16.4 17.35 18.3 18.9
Europe / RU 50 52 55 58 60
UK L N P/Q R
USA/Canada 4¾-5/XS 6/S 7/M 8/L 9/XL
Australia J M O Q.5 R.5-S
Japan 9-10 11-12 13-15 16-17 18-19
Korea
50
(XS /9-10)
52
(S /11-12)
55
(M /14-15)
58
(L /17-18)
60
(XL / 19-20)
Greater China 9 12 15 18 20
ca 30 -33cm / 12 - 13 inches
ca 30 -33cm / 12 - 13 inches
ca 30 -33cm / 12 - 13 inches
ca 30 -33cm / 12 - 13 inches
ca 30 -33cm / 12 - 13 inches
ca 30 -33cm / 12 - 13 inches
Swarovski size S M
Diameter (mm) 57mm 63mm
Guida e përmasave

Set me një kristal të madh të pastër me prerje cushion dhe të çmuar, kjo është një unazë e përmasave të deklaratave. E projektuar me ekspertizë në mënyrë që kristali të duket sikur noton, guri është i vendosur në një kornizë moderne të zezë. Mund të vishet vetëm ose të grumbullohet me unaza të tjera për ndikim maksimal. Kjo unazë është pjesë e familjes Harmonia, e dizenjuar nga Drejtoresha Kreative Giovanna Engelbert për Koleksionin I.

  • Ngjyra: E bardhë
  • Materiali: Kristal, Përfundim i përzier metalik
  • Masa: 50, 52, 55, 58, 60

POLITIKAT E GARANCISË SWAROVSKI

Swarovski ofron një garanci të plotë ligjore ndërkombëtare për dy vjet që mbulon defektet e prodhimit dhe materialit për produktet origjinale të markës Swarovski të blera nga dyqanet e vetë Swarovski (përfshirë Online) ose shitësit e autorizuar Swarovski.
Garancia mbulon vetëm dëmtimet që, sipas mendimit të Swarovski ose të një shitësi të autorizuar Swarovski, nuk janë shkaktuar nga aksidenti ose përdorimi i papërshtatshëm, konsumimi i zakonshëm, modifikimi, tentativa për riparim, neglizhenca ose nga mosndjekja e Këshillave të Kujdesit për produktin special të Swarovskit.

1. Zëvendësohet nga një pjesë identike, nëse është e disponueshme:
2. Zëvendësohet me një copë me vlerë të krahasueshme; ose
3. Riparohet në varësi të shkallës së dëmtimit të produktit të garantuar si dhe nga fizibiliteti dhe disponueshmëria e pjesëve të këmbimit. Produkti i dëmtuar duhet t'i jepet dyqanit më të afërt të Swarovskit ose një shitës me pakicë të autorizuar Swarovski që do ta dërgojë atë te kompania lokale e shitjes Swarovski. Nëse produktet dërgohen me postë, ato duhet të sigurohen dhe të dërgohen me postë të certifikuar ose të regjistruar, pasi Swarovski nuk mund të mbahet përgjegjës për dëmtimin, humbjen ose vjedhjen e shkaktuar gjatë transportit. Ky shërbim garancie ofrohet pa pagesë. Ju lutemi ruani faturën e blerjes ose dorëzimit, faturën e dhuratës ose certifikatën e origjinalitetit në rast se keni një pretendim garancie. Dëftesa ose certifikata shërben si dëshmi e blerjes dhe origjinalitetit për produktet e blera dhe si dëshmi e të drejtës për këtë garanci. Këto kushte garancie zbatohen nëse nuk ka kushte specifike garancie të dhëna për produkte të veçanta. Swarovski rezervon të drejtën për të ndryshuar ose përshtatur këto kushte garancie, me implikime për të ardhmen, sipas gjykimit të saj në çdo kohë. Kjo garanci nuk prek të drejtat tuaja ligjore.

KËSHILLA PËR KUJDESIN

BIZHUTERI
Të gjitha bizhuteritë e modës Swarovski janë punuar tradicionalisht dhe për këtë arsye shumë delikate. Si rezultat, kërkohet kujdes i veçantë. Ju lutemi, ndiqni udhëzimet e mëposhtme të kujdesit:

1. Ruani bizhuteritë tuaja individualisht në paketimin origjinal ose në një qese të butë për të shmangur dëmtimin.
2. Lustroni shpesh bizhuteritë tuaja me një leckë pa garzë për të ruajtur gjendjen e saj origjinale të gazit
3. Rekomandimi ynë është që bizhuteritë t'i vendosni gjithmonë në fund, si një fund për një veshje.
4. Dhe mos harroni të hiqni bizhuteritë tuaja Swarovski përpara se të lani duart, të notoni ose të përdorni produkte të tilla si parfum, llak flokësh, sapun ose losion. Produkte të tilla mund të dëmtojnë metalin, të shkaktojnë njollë ose të shkaktojnë humbje të shkëlqimit të kristalit.
5. Shmangni kontaktet që mund të gërvishtin ose copëtojnë kristalin.

KRIJIMET E KRISTALIT DHE SHTËPIA
1. Lustrojeni produktin tuaj me kujdes me një leckë të butë pa garzë ose pastrojeni me dorë me ujë të vakët. Mos i lagni produktet tuaja kristal në ujë
2. Thajeni me një leckë pa garzë për të maksimizuar shkëlqimin.
3. Mos përdorni materiale të ashpër, gërryes ose pastrues xhami/dritare.
4. Kur trajtoni kristalin tuaj, këshillohet të vishni doreza pambuku për të mos lënë gjurmë gishtash.

KARTË KLIENTI “BY BEST GROUP”

Çfarë është karta “By Best Group”
Është një program i cili ju mundëson të fitoni pikë me blerjet tuaja në 4 dyqanet tona dhe t’i shpenzoni ato në secilën prej tyre nëpërmjet një karte të vetme. Karta “By Best Group” përdoret vetëm në rrjetin e dyqaneve të kompanisë “By Best Duty Free”. Nëpërmjet kartës “By Best Group” ju përfitoni ulje, dhurata, promocione e aktivitete të dedikuara vetëm për ju në dyqanet: SWAROVSKI, SWATCH, BLUKIDS, VILLEROY & BOCH.

Si funksionon karta “By Best Group”
Karta “By Best Group” nuk është e transferueshme tek persona të tjerë të padeklaruar në formularin e antarësimit.

Si ta përdorni kartën “By Best Group”
Tregoni kartën “By Best Group” çdo herë që bëni blerje në dyqanet partnere. Mblidhni pikë në secilën prej këtyre blerjeve duke filluar nga 100 lekë. Për çdo 100 lekë të shpenzuara ju do të fitoni 1 pikë. Pikët e grumbulluara do të shfaqen në faturën e blerjes. Bëhuni pjesë e klubeve të përfitimeve duke filluar nga 150 pikë. Për çdo 150, 250, 500, e deri 1.000 pikë, ju keni të drejtë të kërkoni një kupon në kasë, me të cilin do të përfitoni, uljen apo dhuratat.

Në rast se ju harroni të përdorni kartën në blerjet tuaja, pikët nuk mund t’ju kalojnë manualisht nga kasieri në kartë. Karta është e detyrueshme të përdoret si në blerje ashtu edhe në shkarkimin e pikëve. Pa kartën prezente nuk mund të kryhet asnje veprim në kasë.

Në rastet kur sistemi mund të jetë offline nuk humbisni asnjë pike. Ato do të kalohen në kartë në momentin që do të realizohet lidhja. E njëjta gjë ndodh edhe kur ju do të doni të shkarkoni pikët tuaja ndërkohë që sistemi është offline. Ju do të mund të përfitoni kuponin në një moment të dytë dhe ta përdorni atë në blerjet tuaja.

Karta “By Best Group” nuk ështe dhe nuk vlen si një kartë krediti. Me të nuk mund të kryhen veprime monetare, por vetëm të grumbullohen pikë e të përfitohen privilegjet e përcaktuara për pjestarët e skemës.

Produkte të Ngjashme
Aladdin Abu

ALADDIN:ABU

LEK 19,000 -30% LEK 13,300
Aladdin Iago

ALADDIN:IAGO

LEK 19,000 -30% LEK 13,300
Crystal Flowers Orchid

Crystal Flowers Orchid

LEK 68,000
Lovebirds

CRYSTAL PARADISE:LOVEBIRDS

LEK 68,000
Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë