ORANGEBRICK
ORANGEBRICK
ORANGEBRICK
ORANGEBRICK
ORANGEBRICK

ORANGEBRICK

R29 Power Time Plastic (Ø 36.7)

Marka: Flik flak
Artikulli Nr : ZFCSP103
LEK 6,500
Perfito 65 Pikë By Best

Kush tha se ishte e mërzitshme të mësosh të thuash se koha ishte e mërzitshme? Një kapëse e vërtetë e shfaqjes, TULLA PORTOKOKALI është e ndritshme, e shkëlqyer dhe e gatshme për të nisur imagjinatën e tyre. Një orë zvicerane e gjallë portokalli për fëmijë që ka pjesë pa BPA, së bashku me një kuti rezistente ndaj goditjeve dhe ujit, për ta bërë atë dhuratën më interesante për fëmijët atje. Një fitues i vërtetë për t'i mësuar ata të tregojnë kohën në tranzit.

  • Gjinia: Djalë
  • Mekanizmi: Kuarc
  • Familja e Produktit: Power Time Plastic
  • Linja e Produktit: R29 Power Time Plastic
  • Ngjyra: Portokalli
  • Materiali Kasës: Plastik
  • Masa: S

FLIK FLAK
Flik Flak është ora më e preferuar për fëmijë në botë.
Flik Flak është e vetmja markë që prodhon ora me mekanizëm zviceran për fëmijë me një garanci dyvjeçare, e cila i ndihmon ata të mësojnë orën me një koncept argëtues.

GJITHMONË I PËRDITËSUAR...
Kreativiteti i produkteve Flik Flak ka qenë gjithmonë i frymëzuar nga cilësia, koha, moda dhe shijet e fëmijëve. Është një markë që synon të qëndrojë një hap përpara për t'u takuar pritshmëritë e prindërve dhe sigurisht fëmijëve!

PRODHIMI Zviceran...
Çdo orë Flik Flak përmban një mekanizëm zviceran, duke siguruar notat më të larta në cilësi dhe saktësi.
Nuk është kurrë herët për të qenë në kohë! Orët Flik Flak prodhohen në Zvicër nga ETA, pjesë e Swatch Group. Flik Flak është krijuar duke siguruar rezistencë ndaj goditjeve dhe rezistencë ndaj ujit.

KARTË KLIENTI “BY BEST GROUP”

Çfarë është karta “By Best Group”
Është një program i cili ju mundëson të fitoni pikë me blerjet tuaja në 4 dyqanet tona dhe t’i shpenzoni ato në secilën prej tyre nëpërmjet një karte të vetme. Karta “By Best Group” përdoret vetëm në rrjetin e dyqaneve të kompanisë “By Best Duty Free”. Nëpërmjet kartës “By Best Group” ju përfitoni ulje, dhurata, promocione e aktivitete të dedikuara vetëm për ju në dyqanet: SWAROVSKI, SWATCH, BLUKIDS, VILLEROY & BOCH.

Si funksionon karta “By Best Group”
Karta “By Best Group” nuk është e transferueshme tek persona të tjerë të padeklaruar në formularin e antarësimit.

Si ta përdorni kartën “By Best Group”
Tregoni kartën “By Best Group” çdo herë që bëni blerje në dyqanet partnere. Mblidhni pikë në secilën prej këtyre blerjeve duke filluar nga 100 lekë. Për çdo 100 lekë të shpenzuara ju do të fitoni 1 pikë. Pikët e grumbulluara do të shfaqen në faturën e blerjes. Bëhuni pjesë e klubeve të përfitimeve duke filluar nga 150 pikë. Për çdo 150, 250, 500, e deri 1.000 pikë, ju keni të drejtë të kërkoni një kupon në kasë, me të cilin do të përfitoni, uljen apo dhuratat.

Në rast se ju harroni të përdorni kartën në blerjet tuaja, pikët nuk mund t’ju kalojnë manualisht nga kasieri në kartë. Karta është e detyrueshme të përdoret si në blerje ashtu edhe në shkarkimin e pikëve. Pa kartën prezente nuk mund të kryhet asnje veprim në kasë.

Në rastet kur sistemi mund të jetë offline nuk humbisni asnjë pike. Ato do të kalohen në kartë në momentin që do të realizohet lidhja. E njëjta gjë ndodh edhe kur ju do të doni të shkarkoni pikët tuaja ndërkohë që sistemi është offline. Ju do të mund të përfitoni kuponin në një moment të dytë dhe ta përdorni atë në blerjet tuaja.

Karta “By Best Group” nuk ështe dhe nuk vlen si një kartë krediti. Me të nuk mund të kryhen veprime monetare, por vetëm të grumbullohen pikë e të përfitohen privilegjet e përcaktuara për pjestarët e skemës.

Produkte të Ngjashme
LILAXUS

R26 Power Time Textile (Ø 34.75)

LEK 7,000
MAGICAL UNICORNS

R25 Story Time (Ø 31.85)

LEK 6,500
BUNNYAXUS

R29 Power Time Plastic (Ø 36.70)

LEK 7,000
MIRACULOUS LADYBUG

R26 Power Time Textile (Ø 34.75)

LEK 7,000
Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë