ANGEL BART
ANGEL BART
ANGEL BART

ANGEL BART

GENT (Ø 34.00)

Marka: Swatch
Artikulli Nr : SO28Z115
LEK 6,600 LEK 11,000 -40%
Perfito 110 Pikë By Best

Pjesë e Koleksionit të Simpsonit, kjo Speciale e Ditës së Shën Valentinit përmban Bart Simpson si Cupid në numër. Ka një kuti blu të lehtë, me bioburime, një rrip blu qielli me re të shtypura dhe një lak të kuq me logon e Simpsonëve. TM & © Televizioni i 20-të. Matt Greening

  • Mekanizmi: Kuarc
  • Materiali Kasës: Material me burim biologjik

PRODHIM ZVICERAN

Të gjitha orët Swatch janë etiketuar Swiss Made. Swiss Made mishëron një koncept të cilësisë të falsifikuar gjatë shumë viteve. Ai përfshin cilësinë teknike të orëve (saktësinë, besueshmërinë, rezistencën ndaj ujit dhe rezistencën ndaj goditjeve), si dhe cilësinë e tyre estetike (elegancën dhe origjinalitetin e dizajnit). Ai mbulon si prodhimin tradicional ashtu edhe teknologjitë e reja (mikroelektronika).
Swatch: Swiss Prodhuar që nga viti 1983.

GARANCI DY VITE

Ora juaj SWATCH® është e garantuar nga Swatch Ltd* për një periudhë njëzet e katër (24) muaj nga data e blerjes sipas kushteve dhe kushteve të kësaj garancie. Garancia ndërkombëtare SWATCH mbulon defektet materiale dhe të prodhimit që ekzistojnë në momentin e dorëzimit të orës SWATCH të blerë ("defekte"). Garancia hyn në fuqi vetëm nëse certifikata e garancisë është e datës, e plotësuar plotësisht dhe saktë dhe e vulosur nga një tregtar zyrtar SWATCH (“certifikata e vlefshme garancie”).

Gjatë periudhës së garancisë dhe duke paraqitur certifikatën e garancisë të vlefshme, ju do të keni të drejtë të riparoni çdo defekt pa pagesë. Në rast se riparimet janë të papërshtatshme për të rivendosur kushtet normale të përdorimit të orës suaj SWATCH, ose nëse keni blerë një orë SWATCH, kutia e së cilës nuk mund të hapet, By Best garanton zëvendësimin e saj me një orë SWATCH të modelit të ngjashëm. Garancia për orën e zëvendësuar përfundon njëzet e katër (24) muaj pas datës së blerjes së orës së zëvendësuar.

Garancia e këtij prodhuesi nuk mbulon:

Jetëgjatësia e baterisë.

Konsumimi dhe plakja normale (p.sh. kristali i gërvishtur; ndryshimi i ngjyrës dhe/ose materialit të rripave dhe zinxhirëve jometalik, si lëkura, plastika, tekstili, lëvrimi i veshjes).

Çdo dëmtim në çdo pjesë të orës që rezulton nga përdorimi jonormal/abuziv, mungesa e kujdesit, neglizhenca, aksidentet (trokitje, gërvishtje, shtypje, kristal i thyer, etj.), përdorimi i gabuar i orës dhe mosrespektimi i udhëzimeve të përdorimit siguruar nga Best.

Çdo orë SWATCH e trajtuar nga persona të paautorizuar (p.sh. për zëvendësim, shërbime ose riparime të baterive) ose që i nënshtrohet ndryshimeve në gjendjen e saj origjinale përtej kontrollit nga Best.

Të gjitha garancitë e nënkuptuara të zbatueshme, duke përfshirë garancinë e nënkuptuar të tregtueshmërisë dhe përshtatshmërisë për një qëllim të caktuar që ju është dhënë me ligj, janë të kufizuara në kohëzgjatje deri në kohëzgjatjen e kësaj garancie.

NË ASNJË RRETHANA DO TË JETË MË E MIRË PËRGJEGJËS PËR ÇFARË dëmtime indirekte ose pasuese të çfarëdo lloji.

Disa shtete nuk lejojnë kufizime për sa kohë zgjasin garancitë e nënkuptuara, ose përjashtime ose kufizime të dëmeve të rastësishme ose pasuese, kështu që përjashtimet ose kufizimet e përmendura mund të mos zbatohen për ju. Kjo garanci ju jep të drejta ligjore specifike dhe mund të keni gjithashtu të drejta të tjera të cilat mund të ndryshojnë nga shteti në shtet.

BIJOUX

Bizhu fanky dhe elegante, të dizajnuara me kristale me ngjyra dhe të krijuara qëllimisht për t'u përshtatur në mënyrë perfekte me orët tuaja Swatch.

SYZE

Festoni sytë me The Eyes. Syze dielli që mbuluan stilin dhe sytë tuaj.

KARTË KLIENTI “BY BEST GROUP”

Çfarë është karta “By Best Group”
Është një program i cili ju mundëson të fitoni pikë me blerjet tuaja në 4 dyqanet tona dhe t’i shpenzoni ato në secilën prej tyre nëpërmjet një karte të vetme. Karta “By Best Group” përdoret vetëm në rrjetin e dyqaneve të kompanisë “By Best Duty Free”. Nëpërmjet kartës “By Best Group” ju përfitoni ulje, dhurata, promocione e aktivitete të dedikuara vetëm për ju në dyqanet: SWAROVSKI, SWATCH, BLUKIDS, VILLEROY & BOCH.

Si funksionon karta “By Best Group”
Karta “By Best Group” nuk është e transferueshme tek persona të tjerë të padeklaruar në formularin e antarësimit.

Si ta përdorni kartën “By Best Group”
Tregoni kartën “By Best Group” çdo herë që bëni blerje në dyqanet partnere. Mblidhni pikë në secilën prej këtyre blerjeve duke filluar nga 100 lekë. Për çdo 100 lekë të shpenzuara ju do të fitoni 1 pikë. Pikët e grumbulluara do të shfaqen në faturën e blerjes. Bëhuni pjesë e klubeve të përfitimeve duke filluar nga 150 pikë. Për çdo 150, 250, 500, e deri 1.000 pikë, ju keni të drejtë të kërkoni një kupon në kasë, me të cilin do të përfitoni, uljen apo dhuratat.

Në rast se ju harroni të përdorni kartën në blerjet tuaja, pikët nuk mund t’ju kalojnë manualisht nga kasieri në kartë. Karta është e detyrueshme të përdoret si në blerje ashtu edhe në shkarkimin e pikëve. Pa kartën prezente nuk mund të kryhet asnje veprim në kasë.

Në rastet kur sistemi mund të jetë offline nuk humbisni asnjë pike. Ato do të kalohen në kartë në momentin që do të realizohet lidhja. E njëjta gjë ndodh edhe kur ju do të doni të shkarkoni pikët tuaja ndërkohë që sistemi është offline. Ju do të mund të përfitoni kuponin në një moment të dytë dhe ta përdorni atë në blerjet tuaja.

Karta “By Best Group” nuk ështe dhe nuk vlen si një kartë krediti. Me të nuk mund të kryhen veprime monetare, por vetëm të grumbullohen pikë e të përfitohen privilegjet e përcaktuara për pjestarët e skemës.

Produkte të Ngjashme
RED GRIN
Gent (Ø 34.00)
LEK 9,000
ULTRACIEL

Gent(Ø 34.00)

LEK 10,000
RED AWAY

Gent (Ø 34.00)

LEK 9,000
L'INATTENDUE

Lady (Ø 25.00)

LEK 11,000
Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni cookie-t. Mëso më shumë